Grilovací teploměry a termosondy

13 položek celkem
32394 1 teplomer do trouby s 55 mm cifernikem

Indikuje teplotu v rozsahu 0 až 300 °C. Robustní pouzdro z nerezové oceli.

Kód: 800-809
32391 1 teplomer na fritovani
Teploměr na fritování
Momentálně nedostupné

Teploměr na fritování z nerezové oceli. Indikuje teplotu v rozsahu 0 až 300 °C.

Kód: 800-805
32397 2 velky teplomer na maso s 60 mm ciselnikem

Teploměr na maso s velkým číselníkem z nerezové oceli. Rozmezí 20 až 100 °C.

Kód: 800-884
32403 ochranne pouzdro thermapen s poutkem na opasek

Vhodné pro vpichové teploměry Thermapen. Poutko na opasek pro bezpečné uchycení.

Kód: 830-110
32022 thermapen one modry
Thermapen ONE, modrý
Momentálně nedostupné
Kód: 235-457
32016 thermapen one oranzovy Kód: 235-487
31857 thermapen one zeleny
Thermapen ONE, zelený
Momentálně nedostupné
Kód: 235-437
31863 thermapen one zluty Kód: 235-427
31860 thermapen one bily Kód: 235-417
31854 2 thermapen one cerny
Thermapen ONE, černý
Momentálně nedostupné
Kód: 235-477
31851 6 thermapen one cerveny
Thermapen ONE, červený
Momentálně nedostupné
Kód: 235-447
Thermapen Classic (Barva Žlutá)
+ další
Kód: 231-247
29187 dot digitalni termosonda
DOT digitální termosonda
Momentálně nedostupné
Kód: 810-031

Základem nejen výtečného steaku nebo hamburgeru, ale každého masa je přesný přehled o jeho vnitřní teplotě. Teplotu bychom měli měřit uvnitř masa i během pečení či grilování a to jednak proto, aby došlo k řádnému a bezpečnému propečení (minimálně na požadovanou vnitřní bezpečnou teplotu) a zároveň proto, aby maso nebylo zbytečně příliš vysušené. Kromě vpichových teploměrů pro okamžité měření vnitřní teploty u nás najdete i termosondy na průběžné měření během tepelné úpravy.

Termosondy využijete zejména při delším pečení větších kusů masa, jako je např. roastbeef, vepřové i hovězí trhané maso, sekaná apod. Naopak vpichové teploměry využijete při zjišťování vnitřní teploty steaků z masa i ryb, hamburgerů, špízů a všude tam, kde grilujete menší kusy masa.

Tip: v našem sortimentu naleznete také grilovací koření, sůl nebo grilovací omáčky, podpalovače nebo japonské kuchyňské nože. Všechno toto vybavení pak podpoří váš kulinářský výsledek.

100%